Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

Travelt!?!

Ja, idag sluttet jeg tidelig, og tenkte: ..”Ja, idag skal jeg slappe av og legge meg tidelig!” Men den gang ei.. Når jeg tenker meg litt om er det en del jeg skulle ha gjort idag, som jeg “har tid!” Jeg skulle ha øvd på to prøver, matte og naturfag. Jeg skulle og så lagdt en dans, til bevegelse timen neste uke, men den skal jeg jobbe med på skolen imorgen. I tillegg til det, skulle jeg ha begynnt på talen, til KEFAS neste fredag. Ikke nok med det men jeg skulle ha øvd på dans/tødd ut, til enten fredag eller neste fredag, til danse tentamen, og burde gjort spansk leksene. Men sånn egentlig så vil jeg jo bare såve. Eller ikke noe mer enn å sitte på Facebook i allefall.
Imorgen kommer jeg ikke til å orke å gjøre noe, etter skolen. Da skal jeg være på skolen til 15.50, og kl 16.30 skal vi begynne å øve på prosessprosjektet (til da skal jeg kunne replikkene mine.)

 

Idag fyller Ida Osmundsen 16 år. Hun fikk kake og presanger på skolen. Etter at vi var ferdige på skolen, og ventet på at bussen skulle komme, holdt vi et lite selskp for Ida, vi spiste kaken hennes, og såg på bildene hennes. Hun hadde fått en CD, med bilder fra hun var liten til nå. På lørdag skal jeg i selskp, jeg gleder meg. Men jeg vet ikke hva jeg skal kjøpe! Jeg kommer nok på noe, vist ikke får det bare bli penger på henne også.

 

I helga var jeg på Karmøy Gospel Festival, det var utrolig gøy. Jeg har ikke vært på Large før, men jeg var på small får en del år siden. Dette var mye gøyere enn jeg husker fra small. Gud er godt! Til slutt vil jeg bare skrive et veldig kjendt vers, fra bibelen, som en god del kan utenatt.

 

“For så høyt har Gud elsket verden, at han gav sinn sønn, den enbårne. For at hver den som tror på ham ikke skal gå fortapt, men ha evig liv. Gud sendte ikke sin sønn til verden for å dømme verden, men for at verden skulle bli frelst ved han” Joh. 3:16-17

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: