Vellykket festival

Nå er jeg så sliten etter lange dager og korte netter, rigging, aktiviteter, møter og alt i ett tettpakket program. Men nå er alt ferdig, skal si det var utrolig deilig å kunne bare sitte i sofaen og slappe av. Må bare si at jeg, David, Simon og Kristin satt i sofaen i flere timer, nesten uten å si noe, i ren utmattelse. Men når jeg ser tilbake, var det en vellykket festival! 

På lørdag hadde vi hawaiiparty på dagen, med limbo, drinker, kuleis, sommerkjoler/shorts party musikk o.l. Koos! På kvelden var det igjen ungdomsmøte, med mye folk. Sykt herlige møter! Men nå er det tilbake til virkeligheten, med jobb igjen. Men først ett innblikk i uken som har vært.  Så det ikke awesome ut? Jeg er skikkelig stolt, over hvordan det ble, og at så mange møtte Gud. Har du vært innom under SOMMU?

7 Comments on “Vellykket festival

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: