Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

Smoothie

Det er deilig å begynne på skolen igjen. Alt kommer liksom inn i rutiner igjen, og jeg synes det er mye lettere å legge vekt på hva jeg spiser til en hver tid i tillegg. Ikke det at jeg er så veldig sunn, men alikvell ha en ca oversikt. Vi var på blikjendtkos på Egon med hele MDD (1., 2. og 3. klasse), så da var det pizza for alle penga, neida.. joda..

Men i kveld satt jeg barnevakt på Isaken min, sammen med Ingunn. Det er så gøy å være med den jenta. Og siden jeg har hatt lyst på smoothie i sikkert en måned uten å lage meg, måtte vi nesten lage oss. Namnam.. Så de ikke gode ut?

Vi laget smoothien av en blanding med banan, blåbær og bringebær og vann, sammen med fitness og musli. Så den var vellykket, og skal være med på skolen imorgen!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

3 Comments on “Smoothie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: