Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

Sovesyndrom?

Har jeg nevnt at jeg er veldig svimmel for tiden, og sover alltid? Ikke vet jeg, men det er da uansett tilfellet. Samme hvor jeg er sliter jeg med å holde meg våken, til og med når jeg kjører sliter jeg. Ja, jeg vet det er farlig, når jeg kommer hjem sovner jeg, på skolen sliiter jeg, i dansetimene svimler jeg.. Ja, jeg er faktisk ganske borte for tiden.

Det var i sommer vi fant ut at det måtte være noe galt, jeg sovnet nemlig plutselig på gulvet på badet, midt på dagen(!), og sovnet igjen nede. Da burde jeg ikke være trett en gang, det var jo tross alt sommer. Så da kom vi frem til at det sikkert var jernmangel, så etter det har jeg gått på jerntabletter, men det virker ikke som det fyngerer så veldig. Kanskje jeg rett og slett har ett sovesyndrom eller no? Så nå har mamma bestemt at jeg skal være i seng kl 11 hver kveld, ikke begynne å tenke på at jeg kanskje bør tenke på om en times tid, som det pleier å bli. Ja, nå skal jeg sove mye! For det går jo ikke ann å se om jeg bare trenger mye søvn, eller om jeg er syk hvis jeg har for lite søvn i tillegg. Ups! Ønsk meg lykke til med tidelige kvelder.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

4 Comments on “Sovesyndrom?

  1. Hvis eg hadde vært deg hadde eg dratt meg t legen med ein gång.. For å væra på den sikra sidå liksom :-) Men lykke t med tidlige kveldar å alt sånt!

    • Ja, eg ska bestilla time, danste barra 2 av 6 dansetimar idag og! Asj.. Men når eg ringte idag var det stengt, men får prøva imårå ; )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: