Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

Hva gjør en kristen russ?

Rekner med at det er mange som faktisk lurer på det, jeg verken drikker eller har sex, så hva skal jeg liksom gjøre da? Neida.. joda.. Men jeg vet vell egentlig ikke helt hva jeg skal jeg heller. Men festing det blir det, men alkohol? nei, takk! Jeg skal nemlig ha en super russetid, som edruruss, og som KRUSS, kristen russ. Gleder meg så sykt til å dra på landstreff for kristenrussen i Kragerø, og ha Krussekro med Nord-Rogalandsregionen. Igår hadde vi Kick Off for krussen, og det ble valgt krussestyre..

Og gjett hvem som ble med der? Joda, misses “har det travelt fra før”. Siden jeg ikke har så mye å ta meg til liksom. Jeg har reknet litt på det, og jeg skal en del ting dette året: planlegge bryllup, være kruss (og med i styret), få gode karakterer, ha 3 eller 4 skoleforestillinger, kor, være bibelgruppeleder, danseinstruktør (bare 3 ganger da) og være med i ungdomsstyret på Klippen. Yeah! Lykke til med å få gode karakterer, i tillegg lurer jeg litt på å ta ett fag som prevatist!? Dårlig tid?? Neinei.. det må være noen andre..Skal du være kruss? eller russ i år?

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

12 Comments on “Hva gjør en kristen russ?

 1. ska kje verr russ nei…
  men fuste gong eg e inne på bloggen din… må bare sei at d e ein knallbra blogg! beste bloggen eg har lest!

  Blir stolt øve å verr kristen når eg leste noen av innleggå dine! Stå på:D

  • Så utrolig fint sagt :) Tusen takk :) Det er akkuratt på grunn av dette jeg faktisk skriver en blogg.

  • Ja, i matte! Var syk på tentamen, og den telte ca 99,99 % av karakteren, så jeg fikk en dårligere karakter enn hva jeg hadde håpet på, og 2 dårligere enn målet mitt for semesteret!

 2. Synes det er kult at det er noen som velger å være kruss i stedenfor å bare drikke seg drita og feste som alle andre :D Selv er jeg russ til neste år jeg :)

 3. Skulle hatt mange flere kristen-bloggere!! Kristne som faktisk tørr å være åpne om troen sin! Så stå på :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: