Miljøvennlig

Idag gikk det opp for meg hvor miljøvennlig jeg faktisk er, uten å tenke på det på den måten selvsagt. Jeg tar jo bussen i ca 1 1/2 time til dagen, så jeg er jo faktisk miljøvennlig uten å tenke på det. Men jeg oppfordrer alle til å ta buss! Nå i det siste har det vært så veldig mye ulykker at jeg hadde dødd av å vente i køene, derfor er det jo så mye bedre å bare sitte på bussen å sove istedenfor. 

But the problem is.. all ventingen, at det aldri går busser. Så idag satt jeg og Maria på bussterminalen, Flottmyr, i Haugesund og ventet.

4 Comments on “Miljøvennlig

  1. Det kjipe med buss er bare at de aldri kommer tidsnok, også er det alltid en eller annen fyllig som skal begynne å synge :P

    • Ja, det er jo egentlig ikke så dumt! men det er litt langt å sykle, når jeg kjører i 50 min hver vei :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: