Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

Brudeoppsett

Kjenner at jeg er veldig i bryllups modus for tiden, kan ha noe med at David er forlover på lørdag å gjøre, men jeg elsker det. Jeg tenker på at jeg skal gifte meg 24/7, og tenker på utallige løsninger på forskjellige ting. Tenkte jeg kunne vise dere litt av inspirasjonsbildene til håroppsett, som jeg har lagret. Har ikke peiling på om det blir noe lignende en gang, så ubesluttsom jeg er. Men de er uansett pene, og kanskje til nytte for noen andre.  Det eneste jeg tror jeg har bestemt meg for, med håret er at jeg skal ha alt opp. Det er med det jeg føler meg mest komfertabel. Men nei, kan ikke si meg 100% sikker på det heller. Hva synes du? Inspirasjonsbilder/-linker tas imot med takk!! (hint..hint)

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

6 Comments on “Brudeoppsett

  1. ææh, eg leste “tenker på at jeg skal gifte meg 24/7” som i at du skulle gifte deg 24. juli. eg bare “whaaat? Gidd å ikke fortell meg noe!”
    men ok.
    Ja du blir nok fin med alt håret opp! E fint det når du har såpass kort hår:) litt sånn bølger og satt fint opp, me kan finne inspo på fredag, tjuhei !

    • Haha.. Kristin, du hadde nok fått vite det, hadde vi byttet dato :P Jepp, vi skal finne mye pent på fredag :)

  2. Hei.
    Ikke så lenge siden jeg giftet meg. Hvis du går inn på bloggen min så kan du se bilder av mitt hår og slikt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: