En stjerne skinner i natt

Idag er det 1.november, noe som betyr at det bare er en måned igjen til 1.desember, julekalender, blåfjell og julekos. Idag har jeg vært på jobb, og det er så stemning å være på Amanda nå, det er julestemning med julelys, rødt, diamanter, mørkt ute og varmt inne. Så nå sitter jeg og koser meg med pepperkaker og julemusikk. Jeg har drøyet med å høre på julemusikk, for jeg syntest det var så tidelig, men nå er det jo faktisk november. Frister egentlig å kjøre å kjøpe julebrus..det hadde vært no det! Er det for tidelig å lage julemenn nå? Har egentlig lyst til å pynte juletreet også jeg da, men det er kanskje litt veldig i det tideligeste laget.

3 Comments on “En stjerne skinner i natt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: