Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

Mrs. uflaks

Jeg må være den mest uheldige personen jeg vet om, neida..joda. Jeg har jallefall veldig lite flaks, i løpet av dette skoleåret har jeg vært syk/svimmel i en lang periode, hatt strekk i låret, senebetennelse i kneet, og nå wait for it..

Jeg klarte å skamslå halebenet idag. Jeg hadde store planer om å sparke foten langt opp. MEN der jeg sto var det en flekk som var veldig glatt og jeg hadde nye jazzsko, som vil si at de er superglatte. Ingen god kombinasjon! Så jeg mistet fotfeste og falt rett på halebenet! AOO!! Så nå sitter jeg fremfor ovnen og verker i rumpa. Flere som har like god(?) uflaks som meg? Plis si JA!!

“Jeg skjønner ikke hvordan det er fysisk mulig å bli skadet av dans.”  sitat av legen til ei i danseklassen. Og jeg kan ikke forstå at han ikke kan forstå. Tror jeg er ett levende bevis på at det går fint å skade seg ved å danse.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: