Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

Frisør til den store dagen

Endelig har jeg klart å somle meg til å bestille frisør til den dagen vi ser så veldig frem til, nemlig bryllupet. Har lenge visst hvem jeg skulle til, men det har liksom ikke blitt at jeg har ringt bort, kommer alltid på det når de har stengt. Typisk! Men nå har jeg faktisk gjort det! Imponert? Jeg har bestilt time hos Hårfin i Kopervik, på grunn av at det faktisk er en av de få frisørene jeg faktisk er fornøyd med. Men også på grunn av at de skiller seg virkelig ut, de har nemlig ett eget bryllupsrom, for bruden, og oppsetning og sminking av henne. Kjenner jeg gleder meg til det. Kan det bli mer prinsesseaktig enn dette?

Var ikke dette pent?

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

2 Comments on “Frisør til den store dagen

  1. ikke bare pent, men UTROLIG pent!! Merker jeg blir litt misunnelig fordi du helt sikkert kommer til å få sååå fine bilder av de første timene av dagen! Stedet ser skikkelig luksuriøst ut =)

    • Ja, det er helt sykt :) Gleder meg, det er nesten som om jeg må henge opp bildene fra frisøren på veggen :) De får nok mange kunder på grunn av det :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: