Sweet sunday morning

Du synes kanskje ikke det er morgen lenger, men jeg får kalle det morgen ettersom jeg fortsatt går rundt i stor t-skjorte, ullbukse og tøfler. Digg!Jeg passer nemlig på Isak idag, og har litt kvalitetstid med han. Selvom han egentlig vil ut på tur, så sitter vi heller inne og ser film. Stakkaren er jo blitt syk, så vi får passe litt på at han ikke blir dårligere. Så vi hopper litt i benken siden vi ikke kan dra ut.Senere drar vi kanskje ut i marka, og viss ikke drar jeg nok bort på SKOI treningssenter,  for å trene litt på Åpen dag. I kveld drar jeg sammen med krussestyret til Stord på styremøte. Deilig dag med mye på planen. Problemet er bare at jeg har solovisning imorgen, som jeg har fått utsatt en måned, som jeg ikke er ferdig med. Ups! (ønsk meg lykke til med det)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: