Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

Sofa og spisegruppe

Husker dere at jeg prøvde ut en sofa på Living for ikke så lenge siden? I tillegg sa jeg jo at jeg skulle smiske litt, og det klarte jeg. David likte den faktisk veldig godt, så da har vi fått bestilt en slik. Men vi tok uten løse puter, heller med faste store puter med noen små i tillegg. Så sofaen ser ikke helt lik ut som på bildet, selvom den har samme fasongen. Gleder meg til å sitte i det fantastiske hjørnet. I tillegg var vi borte på Bohus idag, og bestilte en fin spisegruppe. Den heter Summer, og var litt sånn søt og uskyldig, noe som passer supert inn i det lille huset. (Tenkte jeg skulle vise dere bilde av huset en dag, må bare somle meg til å gå bort når det er lyst). Er det ikke pent? Så nå satser vi på at vi ikke får de med det første, slik at vi kan få bli ferdige med huset først.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

8 Comments on “Sofa og spisegruppe

  1. Herlig med nye møbler! Det står øverst på min ønskeliste også!! :-D sofaen så jo fantastisk ut da og ny spisestue i hvit ønsker jeg meg også :) Heldig! Jeg elsker å se hvordan folk har det hjemme, så kjør på! :)

    • Ja, det er skikkelig fint og rent med hvit spisegruppe, liker det veldig godt :) Men ja, det blir nok en del interiør innlegg fremover ;)

  2. SV: det tar egentlig ikke såååå lang tid altså… Tar bare litt tid å komme i gang og få teken på det =) selve fargingen er verst, men hvis du bare skal ha hvite/ivory roseblader eller ferdigfargede er det jo ikke noe problem… Alt du må gjøre er å kjøpe spraylim på Biltema, spraye på stoffet og deretter strø roseblader på =)

    • Hmm.. Da er det jo egentlig ikke så stress alikevell da :) Kanskje jeg skulle ha prøvd :)

  3. Den spisegruppå der har me nettopp fått oss. Kjempe fine ! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: