Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

Innkjøp

Fritimene idag tilbringte jeg sammen meg Ida på Trendhuset, for å se etter ting til invitasjonene. Jeg må si det var litt mer stress enn hva jeg hadde reknet med. De kortene som var ferdig brettet, og jeg hadde valgt ut hadde nemlig gått ut av produksjon! Dette vil da si at bretting og klipping blir vårt nye liv. Men må man, så må man! Alt er varer fra Panduro, kjøpt på Trendhuset. 

Jeg kjøpte inn en drøss av ark, satengband,  spenner og papirblonde. Og resten har de bestillt, gleder meg til å sjå det endelige resultatet. Dere får desverre ikke se bilder av invitasjonene før de er sendt ut. Men det kan være det kommer noen bilder fra under prosessen.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

6 Comments on “Innkjøp

  1. Det ser fint ut allerede! Gleder meg masse til å se resultatet etter hvert =D

    SV: tusen, tusen takk!! Er kjempekoselig å høre! Jeg har mine breakdowns til tider når jeg overplanlegger og føler at tiden løper fra meg, men nå prøver jeg egentlig bare å innstille meg på å gjøre mitt beste, og hvis det er noe jeg ikke rekker eller blir ferdig med så skal jeg uansett nyte dagen når den kommer! Når alt kommer til alt spiller jo ikke detaljene noen rolle. Det er selve feiringen av kjærligheten og ekteskapet som er viktigst =)

    • Takk takk :) Jeg satser på det blir like bra som det var i hodet! Satser på at det går fint, det er trossalt ikke pynten som er poenget med bryllupet, men det vi faktisk inngår i bryllupet! Så det er ikke så farlig!

  2. Sv: Nei, så gøy da!! Spennende! Jeg har lyst til å følge deres forberedelser også :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: