Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

Favorittblogger

Tenkte jeg skulle dele noen av de bloggene jeg liker best, som jeg synes forkjener litt ekstra oppmerksomhet. Viss dere ikke har vært innom bloggene før synes jeg du skal sjekke de ut. Den første jeg vil nevne er søte Kayso, som er over termin nå, som kan få baby når som helst, i tillegg blogger hun om interiør og innredning, noe jeg er veldig forelsket i for tiden. Koslig og jordnær blogger! Sjekk den ut her.Selvsagt må jeg nevne The Worldpack sisters som er to av venninene mine sammen med 3 stk til reiser på backpacking, i Afrika, Australia, Fiji og USA. Nå for tiden er de i Sidney. Misunlig! Sjekk dem ut herHer er en av mine aller mest favorittblogger. Dette er Kristin, som er min svigerinne, som blogger om mote, design og mye annet. Synes alle skal ta en titt innom henne. Bøyer meg i støvet! Sjekk henne ut her.Her er en blogg kanskje mange er kjendt med fra før, siden hun er en litt stor blogger. Men jeg må si jeg er veldig imponert over livet hennes, hun har tre jobber, og reiser mellom Oslo og Ålesund, og reiser ofte til deilige sørligere strøk. Hun blogger om mote, som hun jobber med, i tillegg til dagligdagse ting. Sjekk henne ut herHer er en blogger i en helt annen kategori, nemlig militærblogg. Dere har kanskje sett denne før, men synes den forkjener mer oppmerksomhet. Hun jobber i militæret, og blogger om en del tanker rundt militæret, i tillegg er jeg veldig fasinert over hvordan hun kan ta små random ting til å skrive ett helt stort blogginnlegg om. Fasinerer meg stadig. Sjekk henne ut her. Må også tilføye at David faktisk var i rekrutten sammen med henne. Til slutt vil jeg linke til en moteblogger som har en liten på noen måneder. Hun skriver veldig bra, og tar skikkelig gode bilder, ettersom hun jobber som fotograf. Veldig inspirerende bilder. Sjekk henne ut her.

Siden jeg nå har delt mine bloggfavoritter med dere, håper jeg dere vil dele deres favoritter med meg. En eller flere favoritter?

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

4 Comments on “Favorittblogger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: