Selskapshelg

Det er så gøy å kunne pynte seg litt innimellom, denne helga er det nemlig både 19årsdag og 60 årsdag. Igår var jeg hos Maria, for å ferie hennes 19 år (begynner å bli gammel). Gøy å være med enn gjeng ungdommer jeg ikke pleier å være sammen med.

20120212-134339.jpgIdag skal jeg til mormor i 60årsdag, så dette blir en veldig selskapshelg, i tillegg til morsdag idag. Heldigvis ble mamma kjempe glad for pakken vi gav henne. Hva gjør dere denne helga?

2 Comments on “Selskapshelg

  1. SV: hvis de passer inn i bryllupet deres synes jeg definitivt du skal gå for det! =D jeg driver ennå og vurderer på om jeg skal kjøpe et par av de selv. Kanskje ikke til bryllupet, men sånn generelt? De kommer jo til å passe inn i alle mulige selskaper og anledninger senere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: