Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

Nach med Coca-Cola

Må si tiden flyr, ikke før jeg har tenkt tanken på å blogge er det plutselig gått flere dager. Menmen, dere holder nok ut rekner jeg med. Endelig kom den etterlengtede vinterferien. På torsdag feiret vi at VK var over med det tradisjonsrike VK-nachet. Fest hele natta.. Før festen var vi å spiste hos Estefanie, før vi dro for å starte “kvelden” rundt kl 12. Nachet holdt på til halv 7 om morgenen, men jeg tok til vet litt før, og kjøre i halv 6 tiden. Skulle tross alt kjøre helt hjem også. Må si jeg hadde det sykt gøy, til tross for at jeg bare drakk Coca-Cola, og spiste kjeks en hel natt. Hvem trenger vell alkohol? Ikke jeg .. Så lenge jeg får Cola er jeg fornøyd jeg.
Alle bildene er tatt av Estefanie.I går og idag var jeg på møter på Klippen, utrolig bra med MYE folk. På fredag var det nesten 400 stk på første møtet, og på ungdomstreffet var det rundt 130/140 stk. Veldig gøy når det kommer så mye folk, når vi har så bra forkynnere, for å høre om det jeg synes er viktigst i av alt, nemlig Guds Ord.

Nå driver jeg med å skrive ferdig særemne (vi fikk utsatt fristen til imorgen, heldigvis for det). Satser på at jeg blir tilnærmet ferdig før fristen.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: