Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

Hvorfor gifte oss så tidlig?

Det er mange som lurer veldig på hvorfor vi gifter oss så tidlig, og hva som er baktanken her. Det er jo så mye gøy en må gjøre før en gifter seg, som å reise på lange opplevelsesturer, gå på folkehøgskole, bibelskole, leve studentlivet etc. Dere vet nok hva jeg tenker på.
20120313-214442.jpg

Men det folk ikke forstår viss de ikke er i situasjonen, er at jeg ikke ville ha reist bort fra David uansett. Jeg ville hatt han med meg der jeg skulle uansett, siden jeg er så veldig glad i ham. Ja, det kan godt være at det blir mer stress angående min utdannelse og lignende, men jeg synes det er verdt det. Jeg kan ikke vente til jeg får tilbringe hele dagene sammen med David, ikke bare sammen med foreldre og søsken. Jeg forlanger ikke at dere skal være enige i valget mitt, men derimot aksepterer det.

20120313-214413.jpg
Jeg skal ikke si noe imot at det er stress å planlegge bryllup, når jeg går på danselinja, og er russ, og pusser opp ett hus, i tillegg til at jeg gjør på fritida, men jeg synes det er verdt det. Det er tross alt bare 3,5 måneder igjen til bryllupet. Sykt, tiden flyr!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

10 Comments on “Hvorfor gifte oss så tidlig?

 1. Og det er jo ingen som sier at verden stopper opp om dere gifter dere. Det er jo nå det hele starter. :o) Universitetsutdannelse kan du jo ta selv om du er gift, reise kan dere gjøre sammen. Selv synes jeg at studeringen gikk lettere som gift fordi jeg hadde støtte i mannen min. Man skal jo støtte hverandre slik at man får oppfylt drømmene man går med i magen, ikke sant. Nei gled dere sammen til det som kommer. :O)

 2. eg suns jaffall de e kjekt atte dokke gifta dokke! e jo dokkas valg :D

 3. Eg syns dåkke e knalltøffe:):) You go, girl!! Digge dåkke!

 4. Jeg synes det er kjempehyggelig at dere skal gifte dere!
  Men jeg tenker også litt sånn at når dere er sikre på at dere kommer til å være sammen for alltid – hvorfor er det da nødvendig å gifte seg så tidlig?
  Jeg vet ikke om dere på grunn av trosretning ikke kan/vil bo sammen utenom ekteskapet?, og lurer på om det også har vært en driver for at dere gifter dere så tidlig? Veldig mange flytter jo sammen i ganske ung alder, jeg flyttet selv sammen med min kjæreste da jeg var like gammel som deg, og det fungerer kjempebra – vi har det fantastisk sammen. Likevel har vi ikke snakket om å gifte oss enda og for meg er det fremdeles en ganske fjern tanke for meg. Det holder i massevis at jeg vet det kommer til å skje en dag som kanskje ikke er så alt for langt frem i tid. Jeg kan ikke helt se for meg at det hadde ført til noen makaber forandring i forholdet vårt eller hva vi føler for hverandre, utenom et offisielt løfte om å være sammen for alltid.

  Du må for all del ikke ta dette som kritikk på noen som helst måte, forresten, jeg unner dere virkelig alt godt og er bare kjempenysgjerrig på hvordan det er/hva dere tenker :) Synes det er kjempetøft av dere å ta et så stort steg allerede som 19/20åringer!

  • Jeg ser bare ikke poenget med å vente? Men ja vi hadde ikke bodd sammen utenfor ekteskapet, bare av prinsipp sak. Men det er langt i fra bare dette som er grunnen til at vi gifter oss. Men jeg synes det er for privat til å legge her. Kanskje jeg kommer med det senere, men ikke nå. Jeg tar det ikke som kritikk i det hele tatt, jeg har forstått at det er mange som bare er nysjerrige på hvordan vi tenker o.l. så jeg tenker ikke stykt om spørsmålene. Vet ikke helt hva du mente med 19/20 åringer da, at jeg er 19? Men samma det.. David blir 24 til sommeren, så han er en del eldre, viss det var det du mente..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: