Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

Russebuksa mi

Jeg har lenge tenkt å vise dere russebuksa mi, så nå tenkte jeg det nesten var på tide, har jo brukt den i flere uker nå. Så tenkte jeg at jeg kunne gi litt russebukse tips, ut fra hva jeg har tenkt med min bukse.

Jeg synes russebuksa skal være veldig personlig, med ikke bare mange merker, men ting som faktisk betyr noe for meg. Jeg har tatt bilde av meg og David, sammen med forspor og”Footprints in the sand”, jeg elsker den fortellingen og elsker sangen.

20120415-125431.jpgI tillegg har jeg selvsagt litt bryllupsting, ettersom det er veldig typisk meg for tiden. En collage av meg i brudekjole, som jeg har laminert og sydd på buksa. Så har jeg skrevet på ryggen.

20120415-125645.jpg

20120415-125701.jpgJeg er også veldig glad i å gjøre mye forskjellig,jeg er så veldig rastløs av meg, så jeg må variere litt som dere kan se. Her har jeg brukt både strykemerker (skriften), malt på lommen, sydd knapper på den andre lommen, festet nagler på klaffen, og har sydd stoff på selene. Ja, veldig glad i variasjon kan man si.

20120415-130051.jpgI tillegg har jeg malt litt som er typisk meg, som blandt annet en påskehare, E(a)sterbunny, og colamerket, ettersom jeg er colaruss, og veldig glad i cola. Så har jeg malt en do, også. Det er en ting jeg, Ida og Maria har i lag, siden vi alltid går på do i lag, og da mener jeg ALLTID!!

20120415-130343.jpg

20120415-130402.jpgSå til slutt må jeg jo nesten ha noe som henger fast, hvorfor ikke bare noe som lager ekstremt høy lyd? Da kan jo jeg bruke den i tillegg til russefløyta.

20120415-130701.jpgKnappene er forresten lakket med neglelakk, jeg synes det ble gaske kult. Hva synes du om buksa?

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

2 Comments on “Russebuksa mi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: