Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

Kjøkkenet

Som dere vet har det blitt jobbet en del på kjøkken i det siste. Men vet dere hva? Det er nesten helt ferdig. Egentlig trodde jeg det var ferdig, men David sier det er litt små ting som gjennstår, så jeg får vell høre på han. Men det har blitt så fint. Treger sykt på at jeg ikke tok bilde før vi begynte, men nå ser det hvertfall slik ut.

20120509-190549.jpg

20120509-190557.jpg Det er veldig rotete på kjøkkenbenken, men det kommer bare av at en del verktøy blir oppbevart der. Mer detaljerte bilder får komme senere. Men så det ikke pent ut? Gleder meg til å pynte, og få det hjemmekoslig.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

6 Comments on “Kjøkkenet

  1. Så “bonderomantisk” på en måte <3 Hadde vore finfint me sånn fin lysekrone over kjøkkenbordet!

    • Ja, eg elske det <3 Det va tanken å få det til å passa inn til huset :) Ønske meg ei lysakrona, men kjupte ein heilt enkel kuppel fyst. Litt billigare det :) Så kan me heller sjå seinare :)

  2. Ååå dere er så heldige som har et sted å bo! Dere har et konkret sted dere kan stelle med, vaske, pynte, osv! Vi vet ikke en gang hvilken by vi skal bo i til høsten :P Misunner dere! (Men på en god måte, hihi) For et nydelig kjøkken! Så lyst og fint!

    • Ja, vi er veldig takknemlige for det! Veldig deilig å slippe å stresse med å finne hvor vi skal bo o.l. Ønsker dere lykke til med letingen ;) Tusen takk :)

  3. Veldig fint kjøkken. Likte særlig godt den brune fargen på veggen mot det hvite. Nydelig!

    • Tusen takk! Ja, jeg synes det ble en veldig fin kontrast (viss vi kan kalle det det), ble fornøyd med fargevalgene :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: