Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

Utdrikkingslaget

I går hadde jeg en fantastisk dag med alle de beste jentene mine. De kom og hentet meg før jeg var stått opp for å kjøre på hele dagen med utdrikkingslag. Ettersom jeg er avholds var det egentlig ikke utdrikkingslag, men utdritningslag som vi heller liker å kalle det. Vi startet dagen med å kle meg opp i slør, tiara, lang blomstrete kjole og ‘Bride to be’ bånd. Vi spiste en bedre frokost, før vi kledde meg om igjen, og dro til lyskrysset for at jeg skulle vaske frontruter på rødt lys. (Veldig misslykka spagat, ettersom jeg hadde stram shorts).Etter vaskingen dro vi til Haugesund for å spise lunch på café MM, før vi dro ut på en sporlek med oppgaver i 4 lag, som skulle gjennomføres og tas bilde av. Vi skulle blant annet lage pyramide, posere med en statue, fri til en fremmed og mye mer. Men den jeg likte best var kle oss ut i vikingklær på vikingmuseet. Problemet med den var bare at det var stengt, så da dro vi ut på vikingfestivalen og snakket med noen “ekte” vikinger der. Etter at jeg hadde blitt fanget av en viking og hadde leket viking selv, dro vi til Amfi senteret hvor jeg skulle selge blomstene på kjolen min. Før vi dro til Åkra sanden før vi skiltes for å stelle oss til kvelden. På kvelden var vi hos Gjertrud på middag og hadde mange kjekke leker og konkuranser, som blant annet spørsmål om meg, og konkurranse for å lage likest mulig brudekjolen min i dopapir. I tillegg hadde alle med seg hver sin liten pakke som skulle gjenspeile dem, slik at jeg skulle tippe hvem gaven var fra. Veldig morsomt å pakke opp, kom opp en del morsomme minner med gavene.Jeg hadde en fantastisk dag, tror faktisk ikke det kunne blitt noe bedre på noen måte. De har vært så flinke til å planlegge at jeg blir helt overveltet. Alt det de har funnet på må hatt mange timene med tenking, grubling og planlegging. Stolt av mine kjære forlovere Gjertrud og Ingunn!! Takk for en uforglemmelig dag!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

4 Comments on “Utdrikkingslaget

    • Takk Marie <3 Gla i deg, så bra du glede deg :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: