Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

Skoleavsluttning

Etter hele 3 år på Skeisvang er vi nå ferdige. Og jeg går ikke lenger på skole. Det er en ganske merkelig følelse at jeg ikke lenger er bundet til noe. Men spesielt merkelig er det å måtte si farvell til den fantastiske klassen. Tenk om vi mister helt kontakten! Lærerne sa det var flere av deres klassekamerater som de ikke hadde sett siden vidergående. Det er jo en ganske syk tanke, at du ser dem hver dag i 3 år, så sier det plutselig stopp. Men nå er vi hvertfall ferdige, og vi får satse på vi klarer å holde kontakten alle sammen. Takk for 3 fantastiske år Skeisvang! Dette er ikke alle i klassen, på grunn av ikke alle var tilstede, men de fleste er hvertfall her. Etter vi var ferdige på skolen dro vi ned til Egon for å kose oss sammen med god mat. Kan si det var en del folk som hadde tatt turen ned dit. Alle 10.klassingene i tillegg til 3.klassingene hadde hatt skoleavsluttning, så det var mange 10.klassinger iført bunad å se, i tillegg til mange av oss. Så nå får vi se hva det blir av meg etter hvert, men først skal jeg nyte tiden uten skole, og heller jobbe og reise rundt. Det blir digg! Har alltid tid til å ta skole senere. Hvem har det vell travelt? Har jo tross alt hele livet forran meg. Nå er det sommerferie, og bare en uke til bryllupet! Sykt hvor fort tiden går, føler jeg nettopp forlovet meg.. Hva skal dere til neste år? Flere enn meg som skal ta ett friår fra skole og studier?

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

2 Comments on “Skoleavsluttning

  1. Gratulera me unnagjort 13 års skolegang :D nee, eg ska ikkje ha fri år, kunne tenkt meg det :P hehe, meeen , må nok begynne på studiene nå ;)

    • Takktakk :) Ja, nå har du tross alt hatt ett heilt fantastisk friår, så det er kanskje greit å begynna igjen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: