Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

Bryllupsforbredelser

Nå nærmer bryllupet seg med stormskritt, og det merkes på bloggfronten. Det er ikke så veldig mye tid til overs kan du si. Lenge siden jeg har hatt så mye på agendaen som nå, føler plutselig jeg er midt i en periode før forestilling på arbeidsmengden. Men det begynner å komme på plass. I dag har vi fått fikset på plass bordene, og pyntet. Dere kan få se bordene, men pynten får dere vente med å se til etter bryllupet.

20120628-214636.jpgSå nå begynner bordene å ta formen med pyntingen, og alt glir endelig sammen nå. Jeg har selvsagt mye småting igjen, men ikke forhold til hva som er blitt gjort til nå. Imorgen drar vi til Haugesund for å hente kjolen min, gleder meg så sykt til å gå med den en HEL dag… Den er så fin, og jeg gleder meg enda mer til at alle skal se den fantastisk flotte kjolen.

20120628-222856.jpgJeg fikk forresten fikset neglene i dag, så nå er håret stripet, negler fikset og øyenbryn vokset. Begynner å komme seg nå! Leggene får vente med epilatoren til imorgen. I dag fikk jeg lagt gelenegler, men må si jeg likte bedre akrylneglene jeg hadde fjor sommer. Menmen… Dette er ikke Bulgaria!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

6 Comments on “Bryllupsforbredelser

  1. Så fine neglene ble. Ja, det blir kjekt å sjå deg i brudekjole. Gleder meg til bryllup

  2. Du er så flink! Gleder meg ihel til å se bilder av alle detaljene! :D
    Hvor la du neglene forresten? Prøver å finne ut hvor jeg skal bestille “negletime” ;p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: