Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

Bryllupstips: Engangskamera

I dag har vi vært gift i 2 mnd, og jeg har lenge tenkt å komme med dette tipset fra bryllupet. Men det har liksom ikke blitt! For å være helt ærlig husker jeg ikke hvor jeg fikk idéen fra selv, men jeg tror det var fra en bryllupskatalog. Vi plasserte ett engangskamera på hvert bort, (vi hadde runde border), slik at folk kunne ta masse bilder, og vi var sikret bilder av alle rundt bordene. Vi alle kjenner nok til at noen som er mer fremtredende med kamera enn andre, og da blir det ofte bilder av de 5. For å øke sannsynligheten for flere forskjellige bilder var dette en super idé. Så kan jeg jo ikke legge under ett bord hvor mye jeg elsker at bildene ser ut som de er tatt på 90-tallet. Det er jo super morsomt. 

Noen små tips: 

  • Legg dem tilgjengelig for alle sammen, slik at du får mange forskjellige bilder.
  • Oppmuntre folk til å ta mange bilder på en gøy måte.
  • Fremkall dem gjerne på CD i tillegg til fotoark, slik at du kan legge dem inn på dataen. (Du betaler bare for antall bilder som blir fremkallet, ikke antall filmer)
  • Personaliser gjerne kameraene, slik at de går i ett med bryllupstemaet. Vi bestilte kameraene våre med navn og dato, fra celebrationplus. (Vi fikk litt problemer med sendingen, men når vi først fikk pakken ble vi kjempe fornøyde).
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: