Kalde Norge

Nå har jeg vært ett døgn hjemme etter den lange hjemreisen. Jeg pleier å si det er deilig å komme hjem, men nå vil jeg egentlig bare tilbake! Og det er sikkert mye på grunn av David fortsatt er i Brasil og koser seg! Men jeg får bare gjøre best mulig utav det. Dt er jo litt herlig å kunne begynne tenke på julepynt og julepresanger også, det er jo tross alt bare to uker til det er jul i heimen…

20121113-232721.jpg

20121113-232727.jpgTil middag i dag laget jeg en veldig enkel makaronigrateng, som jeg tenkte å dele med dere. Den er bare laget helt enkelt av makaroni, kyllingbog, egg og ost. (Og selvsagt tilpasset krydder). En enkel matrett etter min mening, bare til å koke opp makaronien, og røre inn noen egg og skinka. Etter det legges det i en ildfast form, som stekes til osten brunespå rundt 200 grader. Bon appetit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: