Dørstokkmila

ENDELIG!!! Nå er jeg hjemme igjen etter årets første joggetur, og det føles deilig. I skrivende stund tøyer jeg faktisk ut, det er helt tragisk hvor stiv jeg har blitt, og det kan vi jo ikke ha noe av. Så her må det tøyes! Det var helt fantastisk å jogge i dag, det har stormet de siste dagene, så når det da er nesten helt vindstille var det bare helt deilig. Selvsagt SLITSOMT! Jeg har ett langt stykke igjen før jeg kan løpe langt uten å måtte stoppe for å hente pusten, få bort sting, svelge noen ekstra ganger (knytte skoene på nytt?) o.l. Men jeg er jo så heldig at jeg automatisk får noen ekstra pauser siden jeg jogger med hund. FLAKS!

20140120-172717.jpg

20140120-172722.jpg

Dette innlegget ble visst aldri publisert! Men er vel bedre sent enn aldri?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: