It’s spring

Deilig! Endelig er det vår, både på kalenderen, gradestokken, himmelen og bakken. Denne helgen er vi som sagt tidligere i Stavanger, så i dag hadde jeg meg en tur ute i det nydelige vårværet til sentrum. Jeg handlet med meg litt småting til kontoret og ellers litt som har stått på ønskelisten. Fristelsen ble stor, og jeg klarte ikke å dy meg og måtte kjøpe med meg en kaffe og noen boller for å sitte ved Breiavannet. Der er det så fint, når solen skinner. Jeg måtte til og med ta av meg jakken, for det ble for varmt med skinnjakke (!!). Stavanger

I går dro jeg og David på IKEA for å kjøpe inn pult til mitt kommende kontor. GLEDER MEG! Nå er det bare å få fikset klart, så skal det bli en fryd å lese (hvertfall første dagen). Etter at vi hadde vært der dro vi ned til sentrum for å spise. Jeg hadde nemlig bursdag igår, og vi måtte nesten feire det med noe godt å spise! Nå skal jeg prøve å jobbe litt med skolearbeid! Det er tross alt litt derfor jeg er her alene, når David er på ambulansen. Ha en fin lørdagskveld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: