Lufte tankene

IMG_2867 IMG_2882IMG_2873IMG_2883God helg til dere alle! I dag unte jeg meg en tur ut i det fine (skiftende) været, for å lufte Tara. Å gå tur er en fin måte å la tankespinnet rulle og bare la tankene fly sammen med vinden. I dag merket jeg at det var en nødvendighet, og valgte å trosse bekkenet og heller lufte hode. Det er nemlig ingen hverdagskost å gå tur lenger, det skal bli deilig når det blir en vane igjen. Jeg var faktisk og trente litt i svømmehallen tidligere i uken. Det var så deilig å bevege litt på seg uten å belaste bekkenet.

3 Comments on “Lufte tankene

  1. Utrolig fine bilder :) Så skikkelig herlig ut å lufte tankene sine der :)

    • Det beste av alt er at det er rett utenfor huset :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: