Kontorhjørnet

For en stund tilbake lovet jeg å vise dere det nye kontorhjørnet mitt, men det har gått helt i glemmeboken. Beklager det! Men i dag har jeg satt meg godt til rette her, med pensumbøker og macen, klar for eksamensjobbing. Jeg fikk nemlig utlevert hjemmeeksamen i dag, som jeg skal jobbe med frem til fredag. Siden jeg først skal sitte her tenker jeg det er en fin anledning til å dele kontoret med dere, og en fin anledning til å pynte med litt blomster i min nye Kählervase. Så glad i vasen allerede! Ble det ikke koslig her da? Nå vil jeg bare ønske dere en fin mandag, så må jeg nesten skrive litt videre på eksamen.

IMG_3514IMG_3521 IMG_3511 IMG_3515

2 Comments on “Kontorhjørnet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: