Statement pillows

I dag er virkelig en slik dag hvor jeg bare går i koseklær, ingen sminke, og sitter i sofaen med macen forran meg.  Jeg blir helt i høststemning av dette været her, rett før jeg drar frem pelspledd og kakaokoppen. Når jeg sitter her i stua får jeg så lyst til å få inn litt farger, vi har vel egentlig ingen farger i stua, og nå som alle blomstene tok kveld mens vi var på ferie ble det ikke akkurat bedre.

Jeg har drømt meg litt bort i nettbutikker og inspirasjon på pinterest, hvor jeg har funnet noen favoritter som jeg virkelig kunne tenke meg. Putetrekk er jo veldig lov å kjøpe, eller hva? De er jo ikke akkurat permanent, og heller ikke så vanskelige å bytte ut igjen. Jeg har en anelse om at mannen i huset ikke er helt for forslaget, ettersom han allerede mener vi har for mange puter… Men nå begynner de fleste å bli ganske slitte, og da er det vel lov?

aztecpillowinspo (1)

annonse

pillowstatement (1)1. her // 2. her // 3. her // 4. her // 5. her // flere inspirasjonsbilder finner du her

 

2 Comments on “Statement pillows

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: