Babypink

Heisann! I løpet av sommeren har jeg kjøpt inn litt forskjellig til den lille prinsessa vår, og noe bare må jeg vise dere. På Zara i København fant jeg den søteste kjolen som jeg bare måtte kjøpe med meg. Jeg kjøpte den i en litt stor størrelse, slik at hun kan vokse i den istedenfor at den blir for liten allerede i høst. Og de søte klemmene og hårbåndene fant jeg faktisk på Taxfreen på Colorline. Jeg har lenge sett etter borrelåsklemmer, noe hun kan bruke med en gang. Det frister ikke akkurat å bruke slike harde klemmer på det lille babyhodet. Da jeg kom over disse søte måtte jeg bare hamstre noen. De var jo supersøte! Er dere ikke enige?

IMG_3591IMG_3589 IMG_3598

Lik forresten facebooksiden min for å få med dere når jeg legger ut nye innlegg på bloggen. I løpet av helgen kommer også en superfin konkurranse som jeg gleder meg til å dele med dere.

4 Comments on “Babypink

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: