Blueberries

IMG_4406IMG_6103IMG_6110
 For en herlig start på dagen, jeg, Tara og mamma har allerede vært en tur i marka, hvor vi fikk plukket litt blåbær i det fine været. Så utrolig deilig at sommerværet endelig har kommet for å bli ei lita stund. Nå er planen å dra for å bade og bare slappe av i sola. Deilig sommerdag med andre ord! Hvordan tilbringer dere dagen? De fleste har vel begynt på skolen nå regner jeg med.

4 Comments on “Blueberries

  1. Skolen har startet her i gården i hvertfall, skikkelig deprimerende å sitte inne i ett Audiotorie der solen ikke slipper inn flere timer om dagen. Men man det er vel noe man ikke kan styre selv når man har valgt å gå skole :)

    • Det forstår jeg godt, kjenner til det. Satser på du får nyte kveldene da hvertfall ;)

  2. Åh, så deilig med blåbær! Jeg kjenner det gir gode barndomsminner, assosiert med den vakre høsten i Norge. Herlig!

    • Ja, ikke sant! Måtte putte dem på strå bare for nostalgiens skyld <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: