Follow me

God søndag til dere! Her går dagene så og si i det samme, babykos og amming. Men såå gøy det er tross lite søvn og en helt ny sjef i huset. Jeg merker at dagene ikke strekker helt til når det gjelder bloggingen, men jeg prøver å være litt aktiv på Instagram i alle fall. Så følg meg gjerne der som @esterdahl, for litt flere oppdateringer.

 Følg også siden min på Facebook for oppdateringer fra bloggen.

Litt mye babyspam fra denne kanten, men det er tross alt det dagene går i for tiden. Tenkte jeg kunne dele noen mobilbilder med dere. Jeg er jo bare så forelsket i lille ♥

Ønsker dere alle en fortsatt fin søndag!

2 Comments on “Follow me

  1. babybabybaby <3 Tipper hun savner meg nå! Gleder meg til helgen! <3 I mellomtiden elsker jeg å få snaps !

    • Hun savner deg nok ;) Snapper skal du nok få en del av ja ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: