@sunn.studentmat

Hei til dere! I dag har jeg lyst til å fremsnakke litt om flinke Birgitte, som er verdt å følge på Instagram under navnet @sunn.studentmat. Hun legger ut så mye god og sunn mat, noe som iallefall  gir meg mye inspirasjon innen matveien. Jeg vil anbefale dere alle til å følge henne, på de dagene uten inspirasjon er det alltid smart å ha noen inspirasjonskilder klar til bruk! Hun fokuserer på å lage gode, enkle, billige og sunne matretter, og det takker vi ikke akkurat nei til.

@sunn (1)

Kanskje jeg skal begynne å dele regelmessig profiler som jeg synes er verdt å følge, er det gøy? Da tenker jeg ikke bare matprofiler, men litt forskjellig, alt fra mat, til mote, reiser, interiør og mammaprofiler. Hadde ikke det vært gøy?

2 Comments on “@sunn.studentmat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: