6 uker

IMG_4866IMG_4887IMG_4870IMG_4892Tenk i dag er lille gull allerede 6 uker gammel, og jeg synes hun har blitt så stor. Nå er hun vel ikke akkurat så stor, ettersom hun fortsatt kan bruke størrelse 50 i klær, og veide 3885 gram i går, men hun har i alle fall endret seg mye i forhold til når hun ble født. Jeg elsker forresten denne søte rufletightsen fra Newbie, klarte ikke å la være å bruke den lenger, den er jo så søt.

I dag har vi forresten vært på nattåpent på Amanda og kjøpt inn mange fine ullplagg, det er jo så mye fint å velge mellom, og når det da er rabatt på hele butikken måtte jeg nesten kjøpe med meg litt forskjellig.

Husk forresten å være med i trekningen av ett nydelig babynest,  (for bedre vinnersjanse kan du også delta på instagram, @esterdahl).

2 Comments on “6 uker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: