Julemarked

God jul! Nå er jeg virkelig kommet i julestemning, vi har nemlig vært på tenning av julegran i dag, og valset rundt på årets julemarked. Det har liksom ikke gått helt opp for meg at det snart er desember, før nå. Nå gleder jeg meg ekstra mye til å pynte til jul, jeg kjøpte nemlig en superfin adventsstake på markedet.

IMG_5468Julemarked1 (1)IMG_5444IMG_5482Julemarked (1)

2 Comments on “Julemarked

  1. Så koselig! :D Jeg ble invitert med til Lierne på førjuls martna i helgen, men siden jeg har eksamen som skal leveres på onsdag og andre ting som skjer i helgen ble det vanskelig. Er ikke akkurat bare bare å kjøre 3 timer en vei for førjuls martna, men kanskje til neste år? :D

    • Det blir vel kanskje litt i det lengste laget, du får ha masse lykke til med eksamen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: