Julen 2015

Juleinspo15 (1)Jul6 (1)12f888697fbe0337929ba0fac1799837 (1)Jul5 (1) Bildene er fra Pinterest.

Heisann, og god mandag til dere! Nå er det ikke lenge til desember, allerede til helgen er første søndag i advent, og da er det vel flere enn meg som tenker julepynting for tiden? Jeg håper på å finne frem julepynten i løpet av uka, i alle fall noe. Selv om jeg drar frem pynten jeg har fra tidligere år ønsker jeg alltid å ha litt endring. Jeg tenker å dra inn litt mer gull og kobber i år, det er jo så fint sammen, og selvsagt blir det også røde innslag – ingen jul uten.

4 Comments on “Julen 2015

  1. såå lekker inspo! klarer ikke helt å bestemme meg for hvilken stil jeg vil gå for! Har jo gått for gull/kobber, hvitt og grønt de siste årene… men det frister jo veldig å dra inn litt rødt eller blått også ! men må jo ikke bli helt kræsj heller :p

    • Ser den, vil jo bruke det en har liggende også :p men litt fungerer alltid :) grønt blir det selvsagt her også :p

  2. Utrolig nydelige bilder. Jeg ble skikkelig inspirert <3
    Ha en god ettermiddag og kveld! :-D NYT!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: