Årets pepperkakehus

Heisann! I går bestemte vi oss for å starte på årets pepperkakehus, og da laget  vi like greit to stykker, jeg og Ingunn laget ett også laget Jarle og David ett eget. Så ble det litt konkurranseinstinkt på å lage det fineste da selvsagt. Det ble i alle fall skikkelig stemning, med julebrus, klementiner, pepperkaker og godteri, til pyntingen. Og jeg tror dette må være det fineste pepperkakehuset jeg har laget, eller egentlig det eneste pepperkakehuset som har blitt vellykket.

IMG_5845IMG_5847PepperkakebakingIMG_5884IMG_5862

2 Comments on “Årets pepperkakehus

  1. Så søte pepperkakehus :D Vi har også laget det i år, vil påstå at deres ble litt finere enn vårt :P Koselig er det uansett :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: