Håndavstøpning

IMG_6804 IMG_6809

God søndag til dere alle!

I dag har jeg endelig somlet meg til å få laget avstøpning av de søte små hendene. Avstøpningen kjøpte jeg allerede før hun ble født, men det har liksom aldri blitt prioritert å bruke den. Men det var egentlig veldig enkelt å bruke, laget først bare en trolldeig (mel, vann, olje og salt), så trykket vi hendene ned i deigen, før jeg til slutt blandet ut gipsen som jeg tømte over. Og vips (etter noen timer) var den ferdig! OG det er jo såå gøy senere, for det kommer til å være ganske uvirkelig at hun har vært så liten.

One Comment on “Håndavstøpning

  1. Så gøy :D Kjempe fint å lage slik, både til å ha selv og til å gi bort i gaver :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: