Magic Kingdom

IMG_4892IMG_5150IMG_5030MagicKingdomMagicKingdom2IMG_5234

WOW! I går var vi i Magic Kingdom, og for en park! Den var rett og slett bare helt fantastisk fra begynnelse til slutt. Vi tok buss direkte fra hotellet til parken, litt over klokken 7 om morgenen, og var ikke hjemme før klokken nærmet seg midnatt, så jeg skal ikke legge skjul på at vi er litt slitne i dag, men fytti for en opplevelse. Vi klarte å ta over 700 bilder, så dere kan tenke dere den utplukkingsjobben det var å velge bilder for å vise dere. Jeg fant derfor ut at jeg fikk lage ett eget innlegg hvor jeg viser bilder fra kvelden, med parader, fyrverkeri og lys. Gled dere!


IKKE glem å delta i konkurransen hvor du kan vinne egendesignede deksel! 

 

2 Comments on “Magic Kingdom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: