Alle dyrene rundt om

IMG_6182 IMG_6209 IMG_6210 IMG_6212 IMG_6214

Hei og god morgen! Det er bare så herlig at sommeren sniker seg på her, og siden vi bor på bondelandet er det jo så koselig med alle dyrene rundt oss også. Mari Angelica er ikke akkurat så glad i å sitte i vognen lenger, det skal liksom skje noe hele tiden. Men når det er dyr å se på er det jo bare kos. Så når vi trillet til butikken i går måtte jeg nesten ta litt bilder av dyrene rundt om, og ja, hønene går på veien – haha… Satser på jeg får med meg lille ut i vognen i dag også, litt bestikkelser pleier å gjøre susen.

Håper dere nyter dagene i solen, og for alle dere som er midt i eksamensperioden: Lykke til, siste innspurt nå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: