Elsker vann

IMG_1993 IMG_1996 IMG_2003 IMG_2005

Hei til dere fra solfylte Vestlandet. Hvem skulle vel tro det? At vi fikk fylle opp D-vitaminlagrene våre midt på Vestlandet? Men det har vi altså fått, solen har strålt fra blå himmel to dager i strekk nå, og det må vel nesten være ny rekord i sommer? Vi måtte til og med finne frem en badebalje etter barnehagen. Frøkna ville nemlig bade i det store bassenget, som både er alt for dypt og for ikke snakke om alt for KALDT for små jenter. Er det noe Mari Angelica elsker å gjøre så er det nemlig å bade, og å leke med vann alle andre steder også så klart.

Ønsker dere alle ei fin helg, måtte den bli solfylt og fin!

One Comment on “Elsker vann

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: