Er det virkelig sant?

Endelig er sommeren her, etter flere måneder var det godt den kom en liten tur, selv om det kanskje var i det seneste laget. Det var ikke akkurat mye fint vær å skryte av i sommer, men nå har vi hatt rundt 25 grader og sol både i dag og i går, og det ryktes at det skal være her ett par dager til også. Det er jo bare helt fantastisk, bare litt dumt at jeg er på jobb i finværet. img_2439sommersept16-1img_2475sommersept16-1img_2479sommersept16-1Storsjarmøren min ♥  Full fart hele dagen, og hun bare elsker å være ute. Hun drar meg med seg ut i vindfanget, finner skoene sine og tar på døren, skal uuut, og det flere ganger til dagen. Heldigvis er de flinke å være ute i barnehagen, så hun får i alle fall vært ute selv om vi ikke får tid etter jobb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: