DIY Tipi-telt

img_2616img_2608-1♥ Lille er bare såå fornøyd med den fine tipien sin 

Mari Angelica er såå glad i puter og hytter og lignende for tiden, hun begynner faktisk å bli skikkelig kosete. Hun har jo alltid vært superaktiv uten tid til slikt, men nå begynner hun faktisk å like det, i tillegg til å være superaktiv selvsagt. Og siden hun bare elsker teltet mamma har hjemme, laget mamma en tipi til å ha hjemme hos oss også. Det ble jo bare såå fint, og dere kan tro det er ei jente som er fornøyd med det. I går drog hun med seg ei bok inn i teltet, og låg der og leste – haha.. Kanskje vi har fått en liten lesehest?

For dere som måtte lure er teltet sydd sammen av ett dynetrekk, pluss en liten del til bunnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: