Middag på termos

Hei til dere! Vi nyter virkelig det fine vært for tiden, prøver å presse inn litt frisk luft etter barnehage og jobb før leggetid. I går tok vi med oss sekk og termos med pølser, og trasket opp i marka. Frisk luft gir bare så enormt med energi, selv om en blir sliten etterpå selvsagt. Kan si jeg kjente godt i musklene i dag, at det var lenge siden sist jeg kjørte vogn i terreng. img_2624img_2623 img_2628img_2632img_2645 I morgen er det allerede fredag, og det betyr helg, men også at jeg bare har ei uke igjen av denne praksisperioden. Skal både bli godt og vemodig å være ferdig. Det betyr heldigvis bare en ting, og det er at dette semesteret nærmer slutten også, i alle fall midten – haha…

2 Comments on “Middag på termos

  1. Så koseligt <3 følte dette va et klassisk eksempel på kor forskjellig lyset e om det komme bakfra eller rett på :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: