Risgrøt midt i uka

img_3138Høstgrøt til lunsj ♥img_3148

Hei til dere! Nå merker jeg at det begynner å bli kaldt og surt ute. Ulempen med å bo i ett såpass gammelt hus som vi gjør, er jo uten tvil at det blir så fort kaldt. Spesielt når det er mye vind, slik som det er i dag. Fordelen med at det er kaldt er jo selvsagt at det er fullt lov å krype godt under pleddet, deilige skjerf, varme tøfler, og sist men ikke minst finne frem litt god og varm lunsj. I dag har jeg koset meg med rester av risgrøten vi hadde på lørdag – smaker fortsatt like godt, og det gav skikkelig høststemning. Vi har forresten funnet ut at denne sesongen må vi kjøpe oss varmeovn, det er jo ikke akkurat så lett å fyre i vedovnen med ettåring i hus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: