Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

The wedding dress

I morgen er det allerede 3 uker siden den store dagen, hvor jeg gikk opp kirkegulvet for å møte min fremtidige mann. Jeg har lovet dere å vise bilder fra bryllupet, men det tar så lang tid før jeg får bilder, siden alle er på ferie og lignende. Men nå har jeg samlet sammen en del bilder av kjolen, fra forskjellige folk. Jeg vet godt det er mange som har gledet seg til å se kjolen, så da tenkte jeg det var på sin plass å vise en del bilder av den. På det første bildet ser dere hvordan den så ut helt generellt, uten å gå helt på detaljene. Den er så fin, nesten litt trist at jeg ikke kan bruke den flere ganger. Noen som vil arrangere en fest hvor vi skal ha brukte brudekjoler på oss? Bildet tok jeg med slik at dere kan se den fra en litt annen vinkel. Kjolen har veldig mange fine detaljer, med både små og store detaljer. Det er selvsagt litt vanskelig å vise de små detaljene på bilder, ettersom de nesten ikke vises. Blandt annet er det små paljetter i hele skjørtet. Noe som gjorde at sløret passet perfekt til kjolen. Sløret hadde nemlig ujevnt fordelte “diamant” stener langs kanten. Her henger skjønnheten hos frisøren før den fikk komme på. Det er ikke så veldig lett å se, men dere klarer å skimte at det er mange forskjellige perler og stener som former blomster og blader. I tillegg ser dere paljettene som går nedover i skjørtet. Paljettene blir forresten mer spredt etter hvor langt du kommer ned på skjørtet, så helt øverst (som dere ser) er de veldig samlet. Ryggen på kjolen hadde en lang glidelås, som var skjult av mange små knapper. Det er ikke så veldig lett å få bilder av ryggen ettersom jeg hadde slør. Men heldigvis har vi bilder fra kvelden, som jeg forsåvidt ikke har fått enda. Jeg elsker at det går så jevnt over til skjørtet på kjolen, uten en definert kant. Kjolen var ekstremt stor og tung så det var bra jeg hadde to forlovere som kunne hjelpe meg. Jeg tenkte kanskje dere ville se brudepikekjolen også, så jeg tok med noen bilder av de søte små også. Var ikke kjolen min helt fantastisk? Jeg har faktisk fortsatt til gode å finne en kjolen som jeg liker bedre enn denne. Og viss dere kjenner meg vet dere godt at jeg ikke har unngått å se på brudekjoler.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: