Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

Ett år med minner del 1

I dag har jeg fått sett tilbake på året som har gått, og jeg har gjort så mye gøy, det er jo faktisk det året jeg kommer til å huske lengst, vil jeg tro. Med bryllup, danseforestillinger, eget hus, hund og mye annet. Så jeg tenke jeg kunne ha en liten oppsummering.

Vi begynte året med mye øving til Turn it up, som var en turné vi skulle ha med danseklassen. Vi dro rundt på barneskoler og viste frem forskjellige dansenummer, og avsluttet med noen kveldsvisninger på skolen. VK - Turn it up VK - Turn it up 2Etter vinterferien dro jeg sammen med forlover, Kristin og mamma til London på en superkoslig tur.London London med jenteneNår vi var vell hjemme var det full rulle med russefeiring, pynting av russebukse, russeknuter og russetreff. russeBuksepyntingRussebuksa 2 RussebuksaRusseknute 1 Teltur-og-grilling-1- RUSS 1 RussedåpMidt i all russefeiring var det duket for siste forestilling med dansejentene, nemlig Dansens dag,  og forestillingen SENSUM! Det var en fantastisk kveld, men også veldig trist, etter 3 år var vi ferdige med dansingen sammen. 582562_10150838157090767_1143388758_n Fun dans - Sensum FUN-dans SENSUM SensumEtter en herlig siste forestilling, dro Nord-Rogaland Krussen til Kragerø for landstreff med resten av kristenrussen. Sykt gøy! Kruss 2012 Kragerø parade Russeknute 3Så kom 17.mai og russetiden var ferdig. (Må helt ærlig innrømme at jeg savner buksa). Siste-innspurt-som-russ-2Tillegg til russefeiring og øving og slik pusset vi opp huset (her vi bor nå) sammen med bryllupsplanlegging, på intenst nivå. Bryllupet, utdritningslag, bryllupsreise og resten av sommeren kommer i neste del. Det er så kjekt å se tilbake slik som dette, jeg merker hvor mye jeg har fått opplevd og hvor mye jeg kan være taknemlig for.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: