Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

The past year: Del 3

Heisann! Jeg hadde helt glemt å fortsette på tilbakeblikkene fra 2013. Så her kommer del 3, skal prøve å få de til å komme litt fortløpende de siste månedene.

Juli: Månedskiftet juni/juli tilbrakte vi i Hardanger for å feire bryllupsdagen vår. Så vi dro første natta på telttur, og var på Ullensvang Hotell den andre natta. Utrolig koslig! Helgen etterpå var det endelig på tide med sommerferie, og vi dro på Skjærgårds Music & Mission Festival. Etter endt festival var det klart for roadtrip til Sverige med Silvia. Vi dro først til Gøteborg for ei natt og videre til Ullared og Gekås. Etter noen netter i Sverige var det på tide å reise videre til København for 2 netter, før vi kjørte videre til nord i Danmark på camping. Etter noen dager der var det på tide å reise hjem til Norge, for ei natt på sørlandet før turen gikk strake veien hjem. Når vi kom hjem var det late dager på stranda, før vi dro i bryllup til Mai-Tove og Simon. HardangerSkjærgårds2013RoadtripAugust: Månedskiftet juli og august dro jeg og David ned til Ingunn og Jarle i Spania, for en uke. Utrolig herlig! Det ble for det meste avslapping, ved bassenget, på stranden, shopping, god mat og minigolf. Når vi kom hjem dro vi nesten med en gang ned til sørlandet i bryllup og til Dyreparken i Kristiansand. Når vi kom hjem var det på tide å starte på skole igjen etter ett år fri. aug. beachaug. spania - Ingunn og Jarle aug. spania golvaug. dyreparken - sjørøver aug. dyreparken - søsken aug. Dyreparkenaug. Lillian og Stian

Det skjedde veldig mye i juli og august så jeg tror det holder med de månedene, så kommer september i neste innlegg. Jeg blir jo helt reisesyk og vil ha sommer med en gang av å se på disse bildene! GI MEG SOMMER!!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: