Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

The past year: Del 4

God helg alle sammen. Her sitter vi fortsatt i koseklær med hver vår data i sofaen og bare slapper av. Deilig med sløve lørdager! Det blåser storm ute, så det frister ikke akkurat å dra fra ovnen og pleddet med det første heller. Tenkte å prøve å få litt oversikt over vårsemesterets pensum i løpet av ettermiddagen. Men her først kommer de resterende månedene av året 2013:

September: Det var tid for skoleinnsats og ny baby, min fine MacBook Air som kom i posten. Vi dro sammen med Daniel og Ingvild på topptur til Valhest i Tysvær, og var også på Barne og Ungdomsarbeider-konferanse på Solstrand. sep.mac sept.Valhest sept.valhest oss sept.Valhest skiltOktober: Det var plutselig oktober og vi hadde ungdomshelg på Klippen, Helgå. Noe som ble en kjempe suksess. Jeg laget verdens beste muffins, som jeg faktisk laget for andre gang i går. I løpet av måneden ble det mange fine høstfarger ute, så jeg dro på skogstur med mamma og Isak. I slutten av måneden kom endelig Silvia hjem fra Oslo, så det ble tid for kvalitetstid. okt.Helgå okt.muffins okt.silvia hjemme - kos okt.utpåtur - høstfarger okt.utpåtur - rosaNovember: November startet med å dra til Tysseland på hyttebesøk og tur i fjellet. Jeg feiret fine Heges 20årsdag med lunsj på MM, med fine sykepleierstudenter. Klippenungdom arrangerte konsert med Rush of Fools og oppvarming av Tinypath på Klippen. Utrolig bra suksess! I slutten av måneden var det klart for årets første julemiddag, laget av Ingunn og Jarle. nov.tysselandnov. Hege bursdag nov.Hegebursdagnov. Rush of fools nov. Rush of fools nov. meg og ROF nov. Tinypath nov.Tinypathnov.første julemiddahg nov. første julemiddagDesember: Så var det plutselig blitt desember og julefeiring mellom eksamenslesingen. Jeg elsker alt med jul og synes det var utrolig kipt å måtte lese når jeg helst ville vært supersosial med alle sammen som var hjemme på juleferie. Desember besto av oslotur, eksamenslesing, tidlig julaften, eksamenslesing, julebord, eksamenslesing, juleselskaper i alle fasonger, bursdagsfeiring og endelig litt ferie og nyttårsfeiring i London. Verdig slutt på ett fint år!         des.oslo - Egon des.oslo - frognerparken des.oslo - oss des.oslo - trio des.tidligjuldes.julebord des.eksamenslesing des.Adventstakedes. raketter des. kiss des.london - shopping des.newyearseve des.london  - mexicanskDere må ha en fortsatt fin ettermiddag/kveld! Hva skal dere bruke helgen på?

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: