Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

Skinke og kyllingpai

Heisann! Jeg har de siste dagene hatt veldig lyst til å lage pai, men det ble ikke noe før i dag. Så jeg søkte frem ei oppskrift på matprat, endret litt og voíla! Jeg var innom butikken på veien hjem fra jobb, og fant med meg ferdig kuttet kylling og skinke for enkelhetens skyld. Grunnen var egentlig at vinglepetter Ester ikke klarte å bestemme seg for hva som såg best ut.

IMG_0896 IMG_0897

Av egen erfaring er det ikke alltid like lett å komme på noe nytt innen matveien, derfor tenkte jeg kanskje dere var interessert i å vite oppskriften? Her er den hvertfall til de av dere som skulle lure.

Bunnen:

 • 1/2 pakke cottage cheese
 • 50 g smeltet smør
 • 125 g hvetemel
 • 2 ss vann

Ingrediensene knar du sammen og lar hvile med plastfolie i kjøleskap, 30 min. (Utålmodige og sultne Ester tok den ut når hun var ferdig med å gjøre klar resten av ingrediensene). Sett ovnen på 225 grader. Fordel deigen ut over paiformen og stikk hull i hele med gaffel. La steke i 10 min.

Fullet:

 • oppkyttet skinke
 • kyllingbiter
 • 2 egg
 • 3 dl melk
 • litt cottage cheese
 • ønsket krydder (jeg brukte kyllingkrydder, oregano og pepper).
 • 1 stk  sjampinjong
 • en snackspaprika
 • riflet ost til topping.

Pisk sammen egg, melk, cottage cheese og krydder. Del opp paprika, skine, kylling og sjampinjong. Rifle ost. Når bunnen er ferdig i ovnen fordeler du kylling, skinke, paprika og sjampinjong over hele formen. Når det er jevnt fordelt tømmes melkeblandingen over hele slik at alt blir vått. Til slutt fordel osten på toppen. Stek i 30 min på 180 grader. NAM!! Så nå slipper dere å kjempe om kapp med kreativiteten til morgendagens middag. Bon appetít!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/esterdahl.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: